Canadese groep zangeres Sarah Smith in muziekcafé The Moonshine

SLIEDRECHT – Muziekcafé The Moonshine ontvangt zaterdag 13 oktober 2018 de Canadese formatie rond zangeres Sarah Smith. De uitgaansgelegenheid aan Stationsweg 3 is vanaf 16.00 uur geopend. De eerste set begint om 21.30 uur en het entree is gratis. 

Opnieuw gaat The Moonshine internationaal met zaterdag op de bühne zangeres Sarah Smith uit Canada. 

Niemand minder dan de Canadese Sarah Smith bleek op precies het juiste moment met haar band in Europa en dus was The Moonshine er als de kippen bij om deze geweldige act vast te leggen. Smith mag met ruim 300 shows per jaar gerust een echte road warrior genoemd worden. De uit London, Ontario, afkomstige singer-songwriter, maakte voor het eerst internationaal naam als zangeres van de rockband The Joys. Sindsdien timmert ze ook solo en met haar eigen band stevig aan de weg en deelde ze in de loop der jaren het podium met o.a. Melissa Etheridge, Sass Jordan, Emm Gryner, Craig Cardiff, Joel Plaskett, David Wilcox en vele anderen. 

Tekst gaat verder onder video.

Prijzen
Dat Sarah Smith een meer dan serieuze muzikante is blijkt wel uit het grote aantal prijzen waar voor ze in haar carriere werd genomineerd en kreeg. Haar video voor Into the Light, geregisseerd door Stacy Poulos en opgenomen in Californië, won zowel een 2016 Telly Award als een 2016 Akademia Music Award voor beste video in de poprockcategorie. In 2015 won ze de Toronto Independent Music Award Best Adult Contemporary eer, plus de Best Rock Artist bij de London Music Awards en Best Rock Artist bij de Jack Richardson Music Awards. Muziek van The Journey is te zien geweest op shows, waaronder CBC’s Cracked en de film Anatomy of a Love Seen, geregisseerd door LA Rice, directeur van het bedrijf Marina Rice Bader. 

Geweldige stem
Hoewel ze de lofbetuigingen enorm waardeert, gaat het nog steeds om haar muziek die in lijn is met bijvoorbeeld Melissa Etheridge, Alanis Morisette, Sass Jordan en Beth Hart. Het heerlijke rauwe randje aan haar geweldige stem leverde de zangeres al meerdere prijzen op voor beste rockzangeres in Canada en doet denken aan Bonnie Rait, Alannah Miles, Melissa Etheridge en Janis Joplin. Wederom een internationale act van niveau in The Moonshine die je niet wil missen!

Hier nog een voorproefje…

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld