Cabaretduo GROFFUIL druk met voorbereiding tweede voorstelling begin april

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Ze bruisen van creativiteit. Het Sliedrechtse cabaretduo GROFFUIL (alias Peter de Borst – Ger – en Bart Mijnster – Goof – red.). Dit voorjaar staat het tweetal voor de tweede keer op het podium met een voorstelling. In Muziekcentrum Wilhelmus aan P.A. de Genestetstraat geven ze zaterdag 6 april 2024 hun show ADAM 2.0. Weer verfijnder, met meerdere typetjes en vol humor. 

In de aanloop naar hun voorstelling kan je cabaretduo Groffuil, Ger en Goof, op straat tegen komen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder podcast.

GROFFUIL in de podcaststudio van online krant Sliedrecht24. Als het aan Ger en Goof ligt, blijft het niet bij deze twee voorstellingen. Na Sliedrecht willen ze op gaan treden in andere gemeenten. Eerst in de regio en daarna verder in het land. GROFFUIL gaf een uitgebreid interview en dat leverde een podcast op van ruim twintig minuten. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Online krant Sliedrecht24 sprak uitgebreid met het cabaretduo. In theater Carré hoeven ze niet te staan, maar de horizon is duidelijk verder dan Sliedrecht. In de bakermat van de baggerindustrie, in het Baggerdorp, ‘broeden’ ze wel hun ideeën uit, staan ze voor het eerst op het podium en laten ze zien wat ze kunnen. De première begin november 2023 was een groot succes. Een uitverkochte zaal, waar voor 150 mensen plaats was. 

Tickets
De kaartverkoop voor de voorstelling zaterdag 6 april 2024 is begonnen. Een avondvullend programma met bizarre typetjes, absurdisme en gevoelige onderwerpen. Maar ook doordenkers, verrassende interactie met publiek en flauwe humor. Net als ‘spoken words’, ruwe en rauwe conversaties. Of actuele thema’s, conference en nog veel meer in hoog tempo langskomen. Je verveelt je vast geen seconde. Kaarten kosten € 7,– p.p. Reserveren van tickets kan hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld