Buurttoezicht Sliedrecht-Oost verder als Mobiel Alarm Sliedrecht

SLIEDRECHT – De surveillance-activiteiten van Buurttoezicht Sliedrecht-Oost zijn opgegaan in Buurttoezicht Sliedrecht. De WhatsApp-groepen gaan verder als ‘Mobiel Alarm Sliedrecht’. Dat bericht woensdagavond 13 februari 2019 coördinator Arjan Gelderman van Mobiel Alarm Sliedrecht.

Wijkverdeling van de WhatsApp-groepen.

We zoeken nog diverse beheerders voor zowel social-media, als de WhatsApp-groepen. Op de Facebookpagina berichten we het laatste nieuws over veiligheid in de buurt”, zegt Gelderman.

Aanmelden WhatsApp-groepen
Snel alarm slaan, betekent een grotere kans om de daders te pakken. Nadat je via 112 een verdachte situatie hebt gemeld, kan je buurtbewoners alarmeren via de WhatsApp-groepen van Mobiel Alarm Sliedrecht. Gelderman: “Zo maken we samen Sliedrecht veiliger. Meer dan 800 inwoners hebben zich al aangesloten.” Nog geen lid? Je kunt zich heel eenvoudig aanmelden door hen een persoonlijk bericht te sturen via hun Facebookpagina met vermelding van jouw naam, telefoonnummer en de groep waarvoor je je wilt aanmelden. 

Andere verandering
De Facebook pagina van Buurttoezicht-Sliedrecht-West/Centrum heet voortaan Buurttoezicht Sliedrecht, omdat de toezichthouders nu in heel Sliedrecht lopen of fietsen.

3 gedachten over “Buurttoezicht Sliedrecht-Oost verder als Mobiel Alarm Sliedrecht”

  1. Ik zit niet op Facebook en dat heeft te maken met mijn werk en daar kan ik niet te veel over uitweiden. Hoe kan ik me dan aanmelden?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld