Burgemeester bezoekt 103-jarige mevrouw Van de Grijp-den Hartog

SLIEDRECHT – Mevrouw Van de Grijp-den Hartog was zondag 26 maart 2023 jarig. Ze werd 103 jaar. Burgemeester Jan de Vries (CDA) bezocht haar woensdagmorgen 29 maart 2023 in Hof van Sliedrecht en feliciteerde haar namens het gemeentebestuur. 

Voor de burgemeester een grote eer om ook dit jaar bij haar op de koffie te gaan. Mevrouw Van de Grijp vindt het heel bijzonder dat ze deze leeftijd mag bereiken en voelde zich bijzonder vereerd met het bezoek van de burgemeester. (Foto gemeente Sliedrecht)

Ze was blij verrast dat De Vries bij haar langskwam. “Dat u nog aan mij denkt op deze leeftijd. Ik maak het naar omstandigheden goed, ik ben oud, maar ik geniet nog van de dagen. Doordeweeks ga ik met veel plezier naar dagbesteding De Sliekaai, waar ik het erg naar mijn zin heb. ’s Morgens beginnen we met koffie en daarna een bezigheid zoals sjoelen, domino of een quiz. Dan nuttigen we gezamenlijk onze bestelde warme maaltijd en ook ’s avonds eten we met elkaar een boterhammetje”, vertelde de vrouw op hoge leeftijd aan de burgemeester. Haar kleindochter komt regelmatig langs voor een praatje. Ze helpt haar onder ander met de boodschappen en de post. Van de Grijp: “Ik ben blij met alle hulp en de lieve verzorging hier.” De burgemeester kijkt terug op een hele mooie ontmoeting.

1 gedachte over “Burgemeester bezoekt 103-jarige mevrouw Van de Grijp-den Hartog”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld