Burgemeester Aboutaleb te gast bij ‘Zondag met…’

SLIEDRECHT – In de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat 6 wordt zondag 1 oktober 2017 weer een interactieve kerkdienst gehouden met als thema ‘Zondag met… Ahmed Aboutaleb, relevantie van religie in de samenleving’.  

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam is te gast. (Foto via Gereformeerde Kerk)

Naast burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) van Rotterdam verleent ds. Marien Kollenstaart (Rotterdam/Nesselanden) zijn medewerking. Het is een vervolg op de eerste keer. Toen was Kim Putters te gast. Aanvang 18.00 uur, de deur gaat open om 17.30 uur. De toegang is vrij. De dienst kan via internet worden gevolgd.

3 gedachten over “Burgemeester Aboutaleb te gast bij ‘Zondag met…’”

  1. Helemaal mee eens. Als je als kerk aantrekkelijk wil zijn, moet durven experimenteren met andere vormen van kerk-zijn. Sprekers uitnodigen die iets te vertellen hebben en de dominee heeft ook eens een keer een vrije zondag. Mooi dat de kerk dit doet. Een kerk die werft, loopt geen kans dat ze sterft.

  2. Zeker een goed initiatief. Op die manier komen de mensen naar de kerk! En ervaren misschien: “het is helemaal niet zo erg en vreemd in de kerk”.

  3. Wat een ontzettend mooi initiatief! Dit zet ik meteen in mijn agenda. Ik heb een groot respect voor burgemeester Aboutaleb dus ik kom graag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld