Buitentraining van Tiger Taekwon-Do wordt educatief programma

SLIEDRECHT – Tiger Taekwon-Do (TKD) houdt donderdag 11 juli 2019 vanaf 16.00 uur een buitentraining van ‘fitness en fun’. De training is voor jonge kinderen vanaf 3 tot 7 jaar. Verzamelen bij openbare basisschool Ronald Dahl, aan de achterzijde bij sporthal Crayennest.

Het gaat om een leuk en eductief programma. Ouders zijn van harte welkom. (Foto Taekwon-Do)

Spelenderwijs worden hen de levensvaardigheden aangeleerd die hen in geval van nood misschien ooit van pas komen. TKD Tijgers gaat verder dan alleen het aanleren van aanval en verdedigingstechnieken. Ook ouders spelen een belangrijke rol door middel van thuisbegeleiding en met hulp van het Tijgers boek.

Algemene ontwikkeling
Onderwerpen die aan bod komen zijn omgaan met vreemden, gezondheid en voeding. Maar ook verkeersregels, wat doe je bij brand en bij water, motorische oefeningen en leren samenwerken. Elke les wordt in de kring gestart, kort en krachtig met uitleg van oefeningen, thema vragen en lesboekje daarna met spel en met conditie, rek- en strekoefeningen. Tussendoor is er drink- en plaspauze. Elke les wordt de ITF basis- en spring -technieken herhaald. Alles rustig aan!

Aanmelden en informatie
Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: daeryon@ziggo.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld