Japans restaurant Oishi Fusion

Buitenbad bronbad De Lockhorst open voor kinderen op warme Hemelvaartsdag

SLIEDRECHT – Optisport Sliedrecht stelt donderdag 21 mei 2020, Hemelvaartsdag, het buitenbad aan de Sportlaan open van 13.00 – 16.00 uur voor de jeugd t/m 12 jaar. Zij kunnen daar dan vrij zwemmen. Je moet wel in het bezit zijn van een zwemdiploma en reserveren is niet nodig. Kom op tijd!

De weersvooruitzichten voor donderdag zijn gunstig. Het wordt prachtig weer en rond 25 graden. Dus is het extra genieten van het buitenbad. Uitsluitend kinderen t/m 12 jaar zijn donderdagmiddag welkom. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Bronbad De Lockhorst is deze dag open voor banen zwemmen van 09.00 – 12.00 uur. Daarvoor moet vooraf worden gereserveerd in verband met de beperkte capaciteit vanwege de coronamaatregelen. Zonder reservering mag je het bad niet in!

Kinderen in buitenbad
Alleen kinderen t/m 12 jaar zijn donderdagmiddag welkom in het buitenbad. Reserveren is hier niet nodig. Bij hoge uitzondering mag er één ouder mee naar binnen, maar die mag niet zwemmen. “De ouder mag dus alleen op het grasveld plaatsnemen. Gezien de beperkte capaciteit kunnen wij maximaal 65 kinderen kwijt in het buitenbad en vol is vol. De overige baden zijn gesloten”, zegt locatiemanager Elize Worthington van Optisport Sliedrecht, “Dit is voor ons erg spannend. Als het goed gaat, dan kunnen we tijdens de Pinksterdagen ook open voor de jeugd t/m 12 jaar.”

Aftrap
Maandag had Optisport Sliedrecht de aftrap van de heropening. Worthington: “Wat was het fijn om weer fietsen in de fietsenstalling te zien staan en weer auto’s op de parkeerplaatsen. Om 08.00 uur was de aftrap voor de banenzwemmers en om 15.45 uur gingen de eerste zwemleskindjes weer het water in.” Alles is maandag volgens Optisport Sliedrecht ‘goed en soepel’ verlopen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld