Oishi Fusion

Buijs benoemd tot interim-bestuurder bij Stichting Waardeburgh

SLIEDRECHT – Gijsbert Buijs is benoemd tot interim-bestuurder van Stichting Waardeburgh. Hij is aangesteld door de Raad van Toezicht van Waardeburgh. Dat maakt de organisatie donderdagmiddag 10 december 2020 bekend. Bij Stichting Waardeburgh volgt Buijs komend jaar Peter de Wit op. 

Gijsbert Buijs heeft veel ervaring als bestuurder in de zorgsector, met name in de ouderenzorg en de GGZ. (Foto Stichting Waardeburgh)

In de afgelopen jaren heeft Buijs bij onder meer thuiszorgorganisatie King Arthur Groep, Eleos GGZ en de Amsterdamse zorgorganisatie Amsta bestuurd. “We halen met Gijsbert Buijs een ervaren zorgbestuurder binnen die direct inzetbaar is in de huidige zorgpraktijk, waarbij corona veel impact heeft. Daarnaast staan we als speler in de ouderenzorg ook voor grote structurele uitdagingen in onze regio”, zegt Joanne Quist van de Raad van Toezicht van Stichtin g Waardeburgh over de benoeming. Buijs gaat voor de komende jaren de organisatielijnen uitzetten. De Wit was sinds 2015 bestuurder bij Waardeburgh en vertrekt eind januari 2021.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld