Budokai Wor en Sportschool Tromp willen duidelijkheid over locatie sportschool

SLIEDRECHT – In een brief aan het College van B & W en de leden van de gemeenteraad vragen Budokai Wor en Sportschool Tromp, gevestigd aan de Maaslaan (voormalige Bleyburgh school – red.), duidelijkheid over de locatie waar ze nu zitten of over een toekomstige vestigingslocatie in Sliedrecht. 

In 2017 vestigden Budokai Wor en Sportschool Tromp zich aan de Maaslaan. Op de foto Theo Tromp met zijn zoon én Dennis Wor. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

“Inmiddels zijn we ruim vier jaar verder en zitten we nog steeds aan de locatie Maaslaan. Met een huurcontract dat iedere drie maanden opzegbaar is na dit jaar. En we geen duidelijk vooruitzicht hebben. Oftewel: mocht er iets anders komen op de locatie Maaslaan dan kan het zo zijn dat we hals over kop weg moeten. Dit voelt als Sliedrechtse ondernemer voor mij niet goed en het maakt mij dan ook onzeker”, schrijft Dennis Wor namens Budokai Wor en Sportschool Tromp, “Vanuit de samenwerking met de gemeente Sliedrecht, die ik altijd als prettig heb ervaren, zijn wij dan ook voornemens om niet te denken in beperkingen maar in mogelijkheden en zouden wij heel graag wat opties aan willen brengen. Zodat we voor het maatschappelijk belang voor Sliedrecht en voor de sportschool duidelijkheid krijgen.”

Perspectief en duidelijkheid
De voorkeur van Budokai Wor en Sportschool Tromp gaat nog steeds uit naar waar ze ruim vier jaar geleden afspraken over hebben gemaakt met de toenmalige wethouder (Len van Rekom (VVD) – red.), te weten het aankopen van de grond en het bouwen van een nieuwe sportschool over het spoor, of op de huidige locatie aan de Sportlaan waar de voetbal nu zit. Wor: “Voor de andere opties die in ons gesprek met de toenmalige wethouder voorbij zijn gekomen staan we ook nog steeds open. We willen graag perspectief en duidelijkheid na ruim vier jaar.” Wor komt met een aantal opties. Het aankopen van de Maaslaan 6 (de voormalige Bleyburghschool), het aankopen van Sporthal De Lockhorst, het aankopen van Sporthal De Stoep of het aankopen van de brandweerkazerne. Budokai Wor en Sportschool Tromp zijn met een kleine sportschool begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een sportschool met ruim 350 tot 400 Sliedrechtse leden. Ze hopen op korte termijn meer te horen van de gemeente Sliedrecht. 

1 gedachte over “Budokai Wor en Sportschool Tromp willen duidelijkheid over locatie sportschool”

  1. Dit is precies hoe het al jaren hier gaat met de ondernemingen die wel wat betekenen voor sliedrecht. Weer zo veelste voorbeeld hoe je groot in doen bent dit moet per direct stoppen. Winkelplein 1 en al ellende. Bedankt gemeente Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld