BROWNEYES en Mir-Jo gaan elkaar versterken en komen met najaarsactie

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Het zijn lastige tijden voor ondernemers nu het coronavirus nog niet voorbij is. Met de coronamaatregelen is het in een aantal huid-op-huid beroepen helemaal een vervelende tijd. “Maar het maakt ondernemers ook creatief!”, zegt Jolanda Dekker, eigenaar van schoonheidsinstituut BROWNEYES aan de Thorbeckelaan. Dekker gaat vanaf maandag 19 oktober 2020 samenwerken met kapsalon Mir-Jo van eigenaar Miranda van Overbeek. “Naar elkaar verwijzen en attent maken op een prachtige najaarsactie”, vertellen de dames donderdagmiddag 15 oktober 2020.

Jolanda Dekker van BROWNEYES (links op de foto) van hét behandelingsinstituut voor huidverbetering, gevestigd aan Thorbeckelaan 75. Naast haar Miranda van Overbeek van kapsalon Mir-Jo, de dames- en herenkapsalon en haarwerksalon, gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen, gevestigd aan Kerkbuurt 148. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

“Je hoort op dit moment veel negativiteit en daar willen we wat aan doen. Een positieve kijk en elkaar helpen. We waren elkaar al voordat er corona was tegengekomen en bespraken toen al of we elkaar konden versterken in samenwerking. Daar gaat het vanaf maandag daadwerkelijk van komen”, zegt Dekker. “Onze klantenkring komt soms overeen en we kennen elkaars bedrijf. We staan allebei voor dezelfde klantbeleving en het leveren van kwaliteit”, vult Van Overbeek aan. De bedrijven werken geheel volgens de coronaregels en de locaties zijn professioneel ingericht. Dat geeft een veilig en prettig gevoel. Iedereen is welkom!

Persoonlijk behandelplan
Iedere huid is anders en vraagt om individuele aandacht. Dekker: “Onze specialisten beschikken over specifieke kennis, methodes en apparatuur om de huid te analyseren. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijke behandelingsplan op basis van het huidtype samengesteld voor optimale huidverbetering. Onze doelstelling is de klant bewust maken van de huid en huidverbetering te kunnen realiseren door een unieke werkwijze.” 

Helpen bij probleem
“Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Hoofdhuidproblemen zoals eczeem, schilfers, psoriasis en haarproblemen zoals haaruitval, droog of beschadigd haar zijn heel vervelend”, vertelt Van Overbeek. Met behulp van de Mediscoop kan Mir-Jo adviseren over de behandeling. Van Overbeek: “Wij kunnen dan goed zien wat het probleem is en dan een behandelplan opstellen. Ook tijdens chemotherapie kunnen we adviseren.” Van Overbeek noemt als voorbeeld het tijdelijk hebben van een pruik. Dekker: “Wij kunnen dan een vervolgstap doen en dat is een huidbehandeling.”

Me-time
Dekker en Van Overbeek keken waar ze elkaar kunnen aanvullen. In deze tijd van corona merken ze dat er een spanning is, soms stress. En dat de sociale kant er soms bij inschiet. Dekker: “Er is door het coronavirus afstand en een normale aanraking missen we. Het is tijd voor me-time. Denk aan een goede massage of behandeling.” Ook Van Overbeek valt het op. “Je merkt dat mensen soms gehaast zijn. Als wij dan hun haar wassen, dan ontspannen ze. Dan zie je ze helemaal tot rust komen”, vertelt Van Overbeek.

Actie
In beide zaken van de ondernemende vrouwen liggen vanaf komende week flyers. Voor een mooie najaarsactie. Klanten van BROWNEYES kunnen bij Mir-Jo een gratis hoofdhuidanalyse doen met hulp van de Mediscoop gedurende de maanden oktober en november 2020. Na de analyse krijg je bovendien op alle producten van Mediceuticals 10% korting. Klanten van Mir-Jo zijn welkom bij BROWNEYES. De speciale najaarsactie is een complete huidanalyse en volledige gezichtsbehandeling op maat naar keuze van € 129,95 nu voor € 89,95. De ondernemers dromen ondertussen al over plannen voor de toekomst, want als deze samenwerking een succes wordt, dan sluiten ze ‘events’ op termijn niet uit.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld