BROWNEYES bestaat vijftien jaar, maar kan feest niet echt vieren

SLIEDRECHT – Schoonheidsinstituut BROWNEYES beleeft een bijzondere viering van het derde lustrum. Het bedrijf bestaat officieel zondag 5 april 2020 vijftien jaar, maar is vanwege de coronacrisis met het fysieke bedrijf aan de Thorbeckelaan 75 voor wat betreft de schoonheidsbehandelingen e.d. gesloten. De webwinkel is uiteraard open (vandaag krijg je 15% korting met de code: vijftienjaarfeest) en ook de winkel is op gezette tijden open. 

Vanwege de coronacrisis zijn er op dit moment geen behandelingen in de zaak aan de Thorbeckelaan. De webshop is echter 24 uur per dag geopend. Gezicht van BROWNEYES is eigenaar en oprichter Jolanda Dekker.

“In verband met de crisis rondom het corona virus heb ook ik met pijn in mijn hart het besluit genomen om het schoonheidsinstituut BROWNEYES voorlopig te sluiten voor alle behandelingen. We zullen in ieder geval tot 28 april 2020 geen behandelingen meer geven. We kunnen geen garantie geven voor jouw of onze gezondheid en willen eventuele verspreiding via de salon dan ook voorkomen. Gezondheid gaat voor alles”, schrijft eigenaar Jolanda Dekker.

Bereikbaar en winkel open
Helaas kan BROWNEYES het jubileum dus niet vieren zoals was voorbereid met hapjes, drankjes en een aantal mooie nieuwe behandelingen. Dekker: “Maar die houden klanten natuurlijk te goed van ons. Wel is er hard gewerkt achter de schermen aan #browneyesathome de webshop van BROWNEYES is geheel uitgebreid om iedereen thuis te kunnen voorzien van de juiste producten en iedere werkdag tussen 13.00 -17.00 uur zijn we aanwezig om vragen via de mail en telefoon te beantwoorden. Ook is de winkel dan open voor aankopen van producten.” BROWNEYESATHOME staat voor een goed professioneel advies van onze schoonheidsspecialistes en daarbij de juiste producten om de huid in perfecte conditie te houden. Voor persoonlijk advies kan er een bericht worden gestuurd via hun Facebookpagina.

1 gedachte over “BROWNEYES bestaat vijftien jaar, maar kan feest niet echt vieren”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld