Bronbad De Lockhorst legt petitie neer voor behoud van zwembad

SLIEDRECHT – Niet iedereen beschikt over internet, denk aan een groot aantal ouderen. Senioren zijn wel vast bezoekers van het bronbad De Lockhorst. Het bad geeft hen de gelegenheid om een petitie te tekenen voor behoud van het bronbad. De petitie sluit aan bij de actie van Simone de Groot.

Optisport Sliedrecht is exploitant van het bad. In de plannen van de gemeente wordt De Lockhorst niet ontzien. Het hele gebouw inclusief het aangrenzende zalencentrum wordt dan gesloopt. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Tekst gaat verder onder foto.

Inmiddels hebben tientallen mensen de petitie ondertekend. (Foto Optisport Sliedrecht)

“Omdat niet alle ouderen social media hebben en wij ze toch in de gelegenheid willen stellen om de petitie te tekenen, hebben we een hoekje gecreëerd waarbij ze alsnog kunnen tekenen. Hier was echt vraag naar. Deze handtekeningen zal ik donderdagavond meenemen en aan de betreffende persoon overhandigen. Zo hebben de oudere inwoners die bij ons komen zwemmen toch gelegenheid om de petitie te tekenen”, zegt locatiecoördinator Elize Worthington van Optisport Sliedrecht. Over een alternatief bad is nog altijd niet gesproken en bovendien wordt het afbreken door een aantal inwoners gezien als kapitaalvernietiging.

5 gedachten over “Bronbad De Lockhorst legt petitie neer voor behoud van zwembad”

  1. Misschien dat het bronwater dat door Bronbad De Lockhorst wordt opgepompt, óók eens geanalyseerd moet worden; net als het water wat bij de speeltuin bij de kinderboerderij wordt gebruikt?

  2. Na debacle van chemours, niet uit eigen tuin kunnen eten, niet in rivier en plassen kunnen zwemmen, verdienen wij, de inwoners van Sliedrecht, zeker een eigen zwembad met bronwater! Laat zwembad blijven!!

  3. Wees creatief. De Lockhorst moet blijven!!! We hebben beweging nodig. De steeds stijgende kosten voor de gezondheidszorg vragen om het behoud van de Lockhorst!

  4. Wij hebben in Sliedrecht een bronbad …dat is heel speciaal, Google het maar. Dat is heel gezond water.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld