Bouwonderneming Stout B.V. heeft beste koffiecorner van regio Rijnmond

SLIEDRECHT – Fortune Coffee ging in de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar 2022 op zoek naar de beste sociale ontmoetingsplek op het werk. De werknemers van Bouwonderneming Stout B.V. aan Stationspark 1100 kunnen zeggen dat zij koffie drinken in de beste koffiecorner van heel regio Rijnmond. Bouwonderneming Stout B.V. won namelijk de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar in deze regio.

De verkiezing is ook meteen inspiratie en stimulans voor bedrijven om fijne ontmoetingsplekken met écht lekkere koffie te creëren. Maandag 20 juni 2022 kwam de koffietrailer van Fortune langs voor een gezellig ontmoetingsmoment voor de collega’s van Bouwonderneming Stout. (Foto Fortune Coffee)

Het kantoor van Bouwonderneming Stout B.V. is onderdeel van de Van Herk Group en werkt aan projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, het onderwijs en de zorg. Sinds dit jaar is Stout B.V. gevestigd in Sliedrecht. Inzender Mieke Ruitenberg nomineerde hun koffiehoek: “We hebben sinds januari 2022 een nieuw kantoor. De nieuwe koffiecorner is een ontzettend fijne ontmoetingsplaats. Collega’s weten elkaar vaak te vinden bij het koffieapparaat voor een kop koffie én een praatje.” Eén koffiecorner stak er in het bijzonder bovenuit en werd door Fortune benoemd tot landelijke winnaar van de verkiezing Koffiecorner van het Jaar 2022. Deze wordt maandag 27 juni 2022 bekendgemaakt.

Ontmoeten
Dit jaar stond de door Fortune Coffee georganiseerde verkiezing in teken van de sociale ontmoetingsplaats. Om even met elkaar te verbinden op het werk. Het is tegenwoordig een vereiste voor personeel. Uit onderzoek van TNO uit 2021 blijkt dat mensen graag deels naar kantoor komen om elkaar te ontmoeten, samen te werken en met elkaar en de organisatie te verbinden. Elkaar even tegenkomen bij het koffieapparaat volstaat dan niet meer. Een plaats die bedoeld is om even echt met elkaar te verbinden onder het genot van een kop koffie is daarom geen overbodige luxe. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld