Bouwnu.nl: ‘ABB Bouwgroep eerste in lijst Beste Bouwer’

ZOETERMEER / SLIEDRECHT – Vergelijkingswebsite bouwnu.nl maakt voor de achtste keer op rij Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het jaar bekend. Voor bouwers die jaarlijks 50 of meer reviews ontvangen bestaat een aparte categorie, omdat het hier vaak gaat om seriematige nieuwbouw. Dit jaar staat ABB Bouwgroep uit Sliedrecht op plaats één in die klasse. 

De uitreiking van de begeerde prijzen vindt om het jaar plaats in het BouwBeurs Nieuwscafé van vakblad Aannemer, aangezien deze beurs elke twee jaar georganiseerd wordt. Deze keer, zonder BouwBeurs, is Edwin Groot, directeur bouwnu.nl, zelf langs de bouwers gegaan om hen in het zonnetje te zetten. Uiteraard in zijn felroze colbert – als knipoog naar het logo van het merk. Op de foto v.l.n.r. Edwin Groot (bouwnu.nl) en Martin Visser. (Foto via Bouwnu.nl)

Deze verkiezing is in het leven geroepen door bouwnu.nl, omdat de uitslag het meest waarachtig en representatief is te noemen; de nieuwbouwers en verbouwers worden beoordeeld op hun prestaties, kwaliteit en service door hun eigen klanten, gedurende een jaar. Drie bouwbedrijven, onder wie ABB Bouwgroep, ontvingen in 2023 gemiddeld de hoogste beoordelingen van kopers van nieuwbouwwoningen en consumenten, die een verbouw lieten realiseren.

Beoordeling
ABB Bouwgroep spreekt van een ’teamprestatie waar we enorm trots op zijn’. Martin Visser, directeur bij ABB, benadrukt het belang van klanttevredenheid: “Ons doel is dat onze klanten zich gehoord voelen en het droomhuis krijgen dat zij voor ogen hebben. Wanneer zij ons bedrijf aanbevelen bij anderen en ons waarderen met een mooi cijfer, hebben wij ons doel bereikt. Die waardering zien we zeker terug in de prachtige reviews op Bouwnu.nl, waarop de Beste Bouwer 2023 award is gebaseerd. Het mooie van deze award is dat je hem echt met elkaar wint. Je wordt op alle vlakken beoordeeld. Dat betekent dat het gehele proces van verkoop tot oplevering en nazorg/service vloeiend moet verlopen en iedere afdeling zich moet inzetten om de klant op de juiste manier bij het proces te betrekken. Daar hebben we de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Deze award is de kroon op dit harde werk.”

Waardvolle feedback
De uitreiking Beste Bouwer 2023 is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen die met haar website Bouwnu.nl een onafhankelijke vergelijkingswebsite biedt voor de woningbouw. Klanten geven hierop hun waardering voor het bouwbedrijf waarmee ze hebben samengewerkt. Met bijna 200 reviews wordt ABB momenteel gewaardeerd met een prachtige 9 (gebaseerd op de cijfers van afgelopen jaar). “Als we de reviews op Bouwnu.nl doorlezen, zijn we enorm trots! Nagenoeg alle kopers geven aan ontzettend blij te zijn met hun nieuwe woning en zou ABB aanbevelen bij anderen.” Naast de mooie waarderingen, bieden de reviews volgens ABB Bouwgroep ook waardevolle feedback. “Natuurlijk zijn we trots, maar we zijn er niet het bedrijf naar om naast onze schoenen te gaan lopen. We gebruiken de reviews op Bouwnu.nl voornamelijk om onszelf nog verder te ontwikkelen. Wat kan er beter, hoe kunnen we onze kopers nog meer betrekken bij het koop- en bouwproces. Alles om voor hen dé beste bouwer te kunnen zijn.”

1 gedachte over “Bouwnu.nl: ‘ABB Bouwgroep eerste in lijst Beste Bouwer’”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld