Boek Dijkstra laat zien dat gezonde leefstijl mogelijk is

SLIEDRECHT – Gewichtsconsulente-auteur Erna Dijkstra uit Sliedrecht presenteerde dinsdagmorgen 4 december 2018 haar boek ‘Ontdek de sleutel naar een gezonde leefstijl’. Dat deed zij tijdens een editie van ‘Koffie met …’ in Bibliotheek Aanzet aan de Scheldelaan.

Het boek is geen dieetboek wel een boek met tips en handvatten om je leefstijl te veranderen. Er wordt aandacht besteed aan de voedingsstoffen, voedingsmiddelen, maar ook omgaan met verleidingen. (Foto Brenda Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Dijkstra deed er ruim anderhalf jaar over het boek te schrijven. In het boek van Dijkstra komen verschillende leefstijladviezen aan bod. “Afvallen is geen kwestie van even een dieet volgen maar het veranderen van je leefstijl . Het boek geeft naast informatie en tips ook door middel van opdrachten inzicht in je huidige (eet) gedrag”, zegt Dijkstra. In het  boek komen verschillende items aan bod, zoals de schijf van vijf, eten en emotie. Maar ook levensmiddelen, voedingsstoffen en zoetstoffen. Verder e-nummers, (alternatieve) afslankmethodes en ouderen / kinderen. 

Bestellen
Het boek helpt je met het krijgen van inzicht in je huidige (eet)gedrag en hoe dit te veranderen. Het boek kost €  19,95 en is te bestellen via mail@gewichtsconsulenteerna of bol.com. Je kan het boek ook ophalen in de praktijk van Dijkstra, Prickwaert 21. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld