Bocht kruispunt Sportlaan / N482 blijkt te krap en wordt aangepast

SLIEDRECHT – Een bocht op de Sportlaan / N482 moet worden aangepast. Deze is te krap! De gemeente Sliedrecht maakt dinsdag 5 maart 2019 bekend dat meerdere weggebruikers de gemeente daarop hebben gewezen. De werkzaamheden om de bocht te verruimen, vinden plaats van maandag 11 tot vrijdag 15 maart 2019. Daarvan kan hinder worden ondervonden.

De bocht N482 / Sportlaan wordt wat verruimd, zodat alle weggebruikers goed en veilig kunnen passeren. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

“In de afgelopen periode hebben wij in de praktijk ervaren dat de bocht, komende van de N482 naar de Sportlaan, wat krap is. Dat is vooral voor vrachtauto’s en bussen lastig. Fijn dat gebruikers van de weg dat met ons gedeeld hebben”, schrijft de gemeente Sliedrecht. Begin december 2018 is de nieuwe verkeerssituatie bij de Sportlaan / kruising N482 opgeleverd. 

2 gedachten over “Bocht kruispunt Sportlaan / N482 blijkt te krap en wordt aangepast”

  1. Past de gemeente dat ook gelijk de borden voor de bromfietser aan ?
    Als je vanuit de polder komt klopt de bewegwijzing fiets brommer niet helaas.

  2. Alles wat door “hoge” instanties wordt uitgedacht blijkt achteraf heel vaak te simpel cq “goedkoop” en wordt het toch weer (stukken) duurder dan gedacht… Hoe zou dat toch komen???

Plaats een reactie

*=Verplicht veld