BN’ers poseren voor Sliedrechtse kattenkalender 2016

SLIEDRECHT – Dierenasiel Sliedrecht komt met een nieuwe Man Met Kat Kalender voor 2016. Na het succes van de eerste editie dit jaar. De nieuwe kalender wordt zondag 27 september tijdens het groots benefietevenement ‘Merz 4 Catz’ feestelijk gepresenteerd door de twee fotografen. Daarna is de kalender te koop.

Hier poseert Carlo Boszhard. Het project is een initiatief van asielvrijwilligers om asieldieren te promoten en om geld op te halen voor asieldieren. (Foto Inge Smulders)

De presentatie van de kalender is tussen 15.00 – 18.00 uur in café-restaurant Merz aan de Korte Kalkhaven 3 in Dordrecht. Merz was dolenthousiast over het project en wil graag haar steentje bijdragen. Er wordt een wijnproeverij georganiseerd, waarbij een gedeelte van de opbrengst voor de asielkatten is. Ook is er live muziek, voordrachten van o.a. Peter van de Linden, de dichter die in de 1e editie poseerde, en er is veel te beleven voor jong en oud, waaronder een kijkje in een dierenambulancewagen van Stichting Dierenlot.

Bekende Nederlanders
In de Man Met Kat Kalender poseren mooie mannen met een kat uit het asiel. Voor de editie 2016 poseren ook BN’ers, o.a. Mark van der Molen van 3FM en RTL4 presentator Carlo Boszhard. Fotografen Inge Smulders en Nathalie Leeuwis legden de diverse ’type’ mannen met asielkatten op de gevoelige plaat. Alle modellen en de fotografen hebben belangeloos meegewerkt. “Dat maakt het nu juist zo leuk”, vertelt coördinatrice van het project Ginet Balistreri, “We werken samen met gemotiveerde, lieve mensen die het ècht voor de dieren doen. Geweldig gewoon! Schrijver-journalist Mohammed Benzakour poseerde er met asielpoesje Noëlle.

Samen delen
Balistreri: “We moeten met het team steeds weer bedenken hoe we de rekeningen gaan betalen. Op een gegeven moment is dit idee ontstaan. Het bleek razend populair, dus we hebben andere asielen ook de mogelijkheid gegeven aan te schuiven en mee te profiteren. Zij mogen dan de winst voor hun eigen asiel houden. Daarmee wil ik tevens samenwerking en een goede verstandhouding van asielen onderling stimuleren, want we zijn collega’s en geen concurrenten.”

Meer informatie over de Man Met Kat Kalender is te vinden op de website.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld