Blake Middle zaterdagavond in The Moonshine

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse band Blake Middle staat zaterdagavond 13 januari 2018 op het podium van uitgaansgelegenheid The Moonshine, Stationsweg 3. Verwacht een avond vol verrassingen. De eerste set begint om 22.00 uur en de entree is gratis.

Blake Middle bestaat naast oprichters Ben de Ruiter (drums/potten/pannen) en Patrick Stuij (gitaar/zang) uit Robin de Bruin (gitaar/zang), Mark Kwakernaak (dikke snaren/zang) en Michel Kroon (zang). 

Hoewel Blake Middle zichzelf nog altijd weigert serieus te nemen, weet de band een zeer volwassen sound neer te zetten en de zaal te verrassen met net die andere nummers. Nummers van o.a. Blink 182, Sum 41, The Offspring en Greenday worden vol energie gebracht en met nummers als No One Knows van Queens of the Stoneage bewijst de band muzikaal het nodige in huis te hebben. Het resultaat is een show die je opslokt en bijna dwingt om uit je dak te gaan.

Tekst gaat onder video verder.
Bekijk hier een opname van de tryout in The Moonshine.

Na maanden stevig lol maken in de oefenruimte ontstond halverwege 2017 het idee om eens een tryout te doen. Midden in de zomervakantie beleefde Blake Middle daarop zijn vuurdoop in The Moonshine en tot hun grote verrassing voor een meer dan lekker gevulde zaal. Voor de velen die speciaal hun tuin, boot en/of balkon hadden verlaten om deze nieuwe band te keuren was al snel duidelijk dat dit stelletje muzikale idioten stiekem heel goed wisten wat ze aan het doen waren. 

1 gedachte over “Blake Middle zaterdagavond in The Moonshine

  1. Laat zien wat jullie als Sliedrechtsers in je mars hebben en laat The Moonshine schudden op haar grondvesten!!!!! Succes zaterdagavond!!!!!

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld