Bingo is plezierige activiteit voor ouderen Waardeburgh

SLIEDRECHT – De Sinterklaasbingo werd voor de komst van Sliedrecht24 woensdagmiddag 6 december 2017 zelfs kort onderbroken in de recreatiezaal De Hofstee aan de Elzenhof. Een activiteit van Stichting Waardeburgh.

Zo’n veertig tot vijftig voornamelijk ouderen namen deel aan het spelletje, waarbij uiteraard mooie prijzen waren te winnen. Deelname kost € 5,– per persoon. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De bingo wordt geleid door Arina de Bruin. Ze werkte dertig jaar in de zorg onder meer bij Stichting Waardeburgh en ze houdt zich nu bezig met de activiteiten. Voor ouderen is het blijven nadenken (hersentraining) heel belangrijk. Bingo is zo’n nuttige vrije tijdsbesteding en bovendien gezellig. Geen wonder dat tientallen mensen deelnemen. 

Tekst gaat verder onder video.
Op een ontspannen en bijzonder rustige manier worden de getallen opgenoemd. Voor iedereen te volgen. (Video Peter Donk / Sliedrecht24)

De Bruin krijgt ondersteuning van Gerrie de Vos, Liedewij Suiker en Marie Muilwijk. Bingo is er iedere maand. De volgende bingo is woensdagmiddag 17 januari 2018. 

Een reactie plaatsen