Bijzondere voorstelling voor Sliedrechtse sportclubs in Griendencollege

SLIEDRECHT – In het Griendencollege aan Prof. Kamerlingh Onneslaan 109 is dinsdag 23 november 2021 de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. De avond is rond 21.30 uur afgelopen.

Dankzij het Lokaal Sportakkoord zijn de kaartjes gratis. Er is op de avond ook een toelichting over het Lokaal Sportakkoord Sliedrecht en is er gelegenheid om informeel na te praten. (Archieffoto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor jou als trainer of coach. Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF. Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Interessant dus voor een trainer-coach van een sportvereniging.  De gemeente Sliedrecht en het Lokaal Sportakkoord de trainers / coaches willen daarom bestuurs- en commissieleden van sportclubs deze voorstelling laten zien. Er wordt een coronatoegangsbewijs gevraagd en je moet je vooraf aanmelden

Plaats een reactie

*=Verplicht veld