Bijrijder aangehouden op bedrijventerrein met verschillende soorten drugs

SLIEDRECHT – Op het bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant zijn naar nu bekendgemaakt donderdag 3 juni 2021 twee mannen staande gehouden van wie één (17) uit Alblasserdam met meerdere softdrugs. Dat bericht de Politie Drechtsteden Buiten. De politie stopte hun voertuig rond 21.45 uur op de Prisma. De bijrijder werd aangehouden.

Verschillende spullen naast drugs en geld zijn in beslag genomen. (Foto Politie Drechtsteden Buiten)

Na een stopteken en het openen van de bijrijdersdeur kwam er volgens de agenten direct een sterke wietlucht naar buiten. Het tweetal werd gevraagd om alle drugs in te leveren. Er kwamen meerdere softdrugs tevoorschijn en de bijrijder gaf onder andere vijf gripzakjes met hasj en twee met hennep. Vervolgens onderzocht de politie de auto. Daarbij zijn geen andere verboden middelen gevonden. De bestuurder werd onderworpen aan een alcohol en drugstest. Deze waren beiden negatief.

Meer gevonden
De Alblasserdammer is overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. Bij de insluiting werd er in de onderbroek van de verdachte nog een prepaid telefoon, een bedrag van € 435,– en nog twee zakjes met hasj gevonden. Daarbij had de verdachte volgens de politie niet aan ‘de vordering van alle aanwezige drugs’ voldaan. Dat wordt meegenomen in het onderzoek van de recherche. De verdachte hoort later zijn straf. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld