Oishi Fusion

Bijeenkomst Omgevingsvisie en de Economische Visie niet fysiek, maar digitaal

SLIEDRECHT – Een fysieke ontmoeting, bedrijvenbijeenkomst, donderdag 29 oktober 2020 over de Omgevingsvisie en de Economische Visie gaat niet door. Deze zou plaatsvinden in partycentrum De Lockhorst. Vanwege de coronacrisis is de organisatie, de gemeente Sliedrecht en de Vereniging van Sliedrechtse Ondernemingen (VSO), genoodzaakt vanaf 16.00 uur digitaal met belangstellenden in gesprek te gaan. Zij hebben een uitnodiging voor de onlinebijeenkomst gekregen. 

In november 2019 was de eerste Week van de Omgevingsvisie. De gemeente is toen met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek gegaan over wonen, werken en recreëren in de toekomst. In de bijeenkomsten lag de focus op kernwaarden, kwaliteiten en opgaven in Sliedrecht. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Sinds eind 2019 werkt de gemeente Sliedrecht aan de Omgevingsvisie. Een strategische toekomstvisie voor de inrichting van onze leefomgeving. In november 2019 was daarover een eerste bijeenkomst voor de Sliedrechtse ondernemers. Mede met de daar verkregen input is een Nota van Uitgangspunten gemaakt. De gemeenteraad heeft deze nota dit voorjaar vastgesteld.

1 gedachte over “Bijeenkomst Omgevingsvisie en de Economische Visie niet fysiek, maar digitaal”

  1. Ik heb de bijeenkomst meegemaakt en is perfect verlopen. Duidelijk uitgelegd. Als deelnemer kreeg je goed de gelegenheid om vragen te stellen en inspraak te doen. Een prima alternatief voor de live sessie. Goed initiatief Gemeente Sliedrecht en VSO.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld