Japans restaurant Oishi Fusion

Bijbeldag voor kinderen op verschillende locaties tijdens voorjaarsvakantie

SLIEDRECHT – In de voorjaarsvakantie staat woensdag 26 februari 2020 in het teken van Bijbeldag, een dag vol activiteiten. Kinderen (vanaf groep 1), tieners (vanaf groep 6) en jongeren (12 jaar en ouder) zijn welkom op verschillende locaties in Sliedrecht. Vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang/deelname is gratis. 

De Hervormde Gemeente Sliedrecht organiseert deze activiteiten, die voor iedereen toegankelijk zijn. (Archieffoto Hervormde Gemeente Sliedrecht)

Voor kinderen uit groep 1 t/m 5 gaan om 09.15 uur de deuren van de Maranthakerk aan Lijsterweg open. Van 9.30 – 11.45 uur kunnen zij hier zingen, kletsen, knutselen en luisteren. Het belooft een gezellige en feestelijke morgen te worden rond het thema ‘Schatrijk!’. In de middag geeft kindertheater De Regenboog een speciale voorstelling. Het middagprogramma cindt plaats van 13.30 – 15.00 uur. Alle kinderen zijn welkom (en neem gezellig iemand mee).

Tieners
Voor tieners uit groep 6 t/m 8 is er een eigen programma in gebouw De Handpalm aan Merwestraat 13. Ook daar is het thema ‘Schatrijk!’. Tussen 15.00 – 21.00 uur staan de deuren open en de maaltijd is bij het programma inbegrepen.

Jongeren
Wie 12 jaar of ouder is, kan zich om 13.00 uur melden bij Pand 33 aan Kerkbuurt 264. Want it giet oan! Dat betekent schaatsen mee en richting de ijsbaan in Dordrecht. De organisatie zorgt voor de entree en (avond)maaltijd. Na het schaatsen rijdt de groep terug naar Sliedrecht, waar het programma een vervolg krijgt.

Informatie
Wie vragen heeft, mag contact opnemen per e-mail: echtbelangrijk@outlook.com, of je belt tel. 06-54247411 of kijk hier online voor het programma. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld