Bijbeldag in voorjaarsvakantie op verschillende locaties

SLIEDRECHT – Op een aantal locaties worden woensdag 27 februari 2019 activiteiten georganiseerd tijdens de jaarlijkse Bijbeldag van de Hervormde Gemeente Sliedrecht. Voor zowel jonge kinderen, tieners, als voor jongeren wordt een apart programma aangeboden. Jongeren gaan nog buiten het dorp een activiteit uitvoeren. 

Een foto van de Bijbeldag begin maart 2018. De tieners hadden het prima naar hun zin. (Archieffoto Hervormde Gemeente Sliedrecht)

Drie verschillende programma’s met als overeenkomst dat gezelligheid en inhoud hand in hand gaan. Deze jaarlijkse Bijbeldag is voor iedereen toegankelijk en de toegang is gratis.

Jonge kinderen
De KinderBijbeldag vindt plaats in de Maranathakerk, Lijsterweg 2. Het ochtendprogramma duurt van 09.30 – 11.45 uur en het middagprogramma van 13.30 – 15.00 uur. Het thema is ‘Hieperdepiep’. Kinderen uit groep 1 t/m 5 zijn welkom om samen te zingen, luisteren, kletsen en knutselen. In de middag staat een speciale voorstelling van kindertheater Onwijz op het programma. Dat belooft een feestelijke middag te worden met toneel, trucs, spellen en humor. 

Jongeren
Het thema is ‘All you can eat’. Jongeren van 12 jaar en ouder gaan om 13.00 uur op pad met als vertrekpunt Kerkbuurt 264, Pand 33. Eerst staat een activiteit in Dordrecht op het programma, daarna zal in Sliedrecht gegeten worden. Daarbij ontbreekt een vuurtje, maar ook een challenge niet. De activiteiten duren tot ongeveer 22.00 uur. 

Meer informatie
Wie meer wil weten over de activiteiten, achtergronden en/of praktische vragen kan online terecht. of een e-mail sturen naar: ics@echtbelangrijk.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld