Bibliotheek geeft internetcursus voor digibeten

SLIEDRECHT – De Bibliotheek AanZet organiseert vanaf november 2015 elke donderdag de minicursus: ‘Het internet op!’ De lessen zijn bedoeld voor zogeheten digibeten.

De bibliotheek AanZet wil mensen bereiken, die nog nooit op internet zijn geweest, en ze helpen met de eerste stappen op het web. (Foto Bibliotheek AanZet)

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Steeds meer instanties vragen mensen om zelfstandig zaken online te regelen. Dit en het zoeken van informatie op internet is niet voor iedereen gemakkelijk. De bibliotheek organiseert daarom deze cursus. Maatschappelijke stagiairs begeleiden deelnemers één op één en maken de cursisten wegwijs op internet. De stagiairs krijgen vooraf een training.

Aanmelden
De cursus wordt gegeven op donderdag van 17.15-18.15 uur en van 18.15-19.15 uur. De kosten zijn € 1,50 per les van 60 minuten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden in de bibliotheek, via tel. 078-6205500 of per e-mail [email protected]. Er is maar een beperkt aantal plaatsen. De bibliotheek adviseert snel te reageren. De bibliotheek AanZet is gevestigd aan de Scheldelaan 1.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld