Bianca heeft dag van haar leven dankzij Dromen zonder beperking

SLIEDRECHT – Een droomteam van Stichting Dromen zonder beperking mocht dinsdag 10 mei 2022 voor het eerst sinds lange tijd weer een droomdag uitvoeren. Nu alle beperkende maatregelen in verband met corona zijn opgeheven, stond niets de vrijwilligers meer in de weg om in dit geval droomster Bianca haar mooie dag te laten beleven.

Na een smakelijke lunch bij Lunchroom Btje Extra werd vervolgens een bezoek gebracht aan Art & Flowers, waar eigenaar Bert Kooring zich over de droomster ontfermde. Een klant werd geholpen, een boeket gemaakt en Bianca kreeg de kans een hoop over wijn te leren tijdens het samenstellen van een wijnpakket. (Foto Stichting Dromen zonder beperking)

Bianca had aangegeven heel graag eens in een winkel te willen werken om te ervaren hoe dat zou zijn. Deze droom werd in 2 delen vervuld. Als eerste mocht de 48-jarige dame aan de slag bij Van der Vlies schoenen. Met een klein beetje hulp van eigenaar Eddy Hoogendoorn werd een klant van keuze tot en met afrekenen door de enthousiaste Bianca geholpen. Ook een rondleiding in het magazijn en uiteraard uitleg
over alles wat met het werken in een winkel te maken heeft passeerde de revue.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld