Bewoners zijn stront om de deur meer dan zat

SLIEDRECHT – Hondenbezitters rond de Leeuweriksingel maken er een potje van. De behoefte van de viervoeters in de plantsoenen wordt door hun baas niet opgeruimd met alle gevolgen. Bewoners trekken tevergeefs aan de bel bij de gemeente en daar balen ze van. 

De redactie kreeg verschillende foto’s met hier en daar hopen stront binnen. Dit is er één. (Foto René van den Bos)

Kinderen lopen dagelijks door de stront te wandelen. Er ligt zoveel poep, dat spelen onmogelijk is voor hen. René van den Bos is één van de bewoners, die de laatste dagen bij de gemeente Sliedrecht aanklopte om de klacht daar te uiten. Dat deed hij al verschillende keren, maar ambtenaren kwamen niet in actie. “Opruimen is primair een verantwoordelijkheid van de inwoner. Maar die faalt, net als de handhaving”, stelt Van den Bos. Hij maakt zich zorgen over het loslaten van regels, waarover de gemeenteraad binnenkort beslist. 

6 gedachten over “Bewoners zijn stront om de deur meer dan zat”

  1. Tja, en wie gaat dan al die katten handhaven die je tuin lekker als kattenbak gebruiken, omdat de baasjes hiervan ze de hele dag naar buiten schoppen?

  2. Is René van den Bos niet dezelfde meneer die begon te dreigen richting onze burgervader met het ondernemen van eigen acties, waarbij de burgemeester wel in actie zou moeten komen?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld