Bewoners flats Valkhof zonder openbare verlichting

SLIEDRECHT – Voor de negende dag op rij zaten de bewoners van Valkhof-flats met een donkere galerij. Ook zaterdagavond 7 november 2015 brandde er geen openbare verlichting in het trappenhuis. Dat zegt bewoonster Esther Zandvliet tegen de redactie van Sliedrecht24. 

“Stedin zegt dat Tablis Wonen het moet regelen en Tablis Wonen zegt dat netbeheerder Stedin het moet doen. Nu is ook de verlichting bij het trappenhuis uitgevallen, dus het is hier erg onveilig. Ik blijf bellen”, zegt Zandvliet, “Ik ben nu gewoon bang in mijn eigen huis.” Meerdere bewoners bevestigen het uitvallen van de openbare verlichting op sociale media. Kort voor zaterdagavond middernacht was het probleem niet verholpen. “Nope, aardedonker”, schrijft bewoner Theo Boer. Ook de hallen bij de lift zijn zonder verlichting.

4 gedachten over “Bewoners flats Valkhof zonder openbare verlichting”

  1. Denk dat ik maar mijn kerstlampjes voor de dag haal morgen. Hang ik die wel op. Hebben we tenminste licht. Met waxinelichtjes is het ook gevaarlijk i.v.m. brand. Maar wat denk je als er een ambulance moet komen? Die zien niks en dan kan je vallen in het trappenhuis. Dan word je pas in de ochtend gevonden. Denkt Tablis Wonen daar wel aan?

  2. Hoe kan dat de ene keer het licht brandt? Om 22.00 uur weer uitgaat of om 22.00 uur weer aangaat. Rara spook in de flat denk ik. Een schande en een rode kaart voor Tablis Wonen.

  3. N.a.v. De vele reacties, ook naar mij persoonlijk, contact opgenomen met Tablis. De hardnekkige storing is volgens Tablis door de onderhouds monteur verholpen. Echter in een eerdere fase heeft netbeheerder Stedin de voeding van het hoofdnet afgesloten. Daar is nu het wachten op. De piket wachtdienst geeft dit de hoogste prioriteit.

    Gezien de lange duur van de storing en opeenvolging van storingen in de galerij verlichting had naar mijn mening Tablis er goed aan gedaan haar huurders middels het mededelingen bord in de hal over de aard en voortgang van de storing te informeren. Niets erger dan niets weten.

  4. Ik heb vanavond alle politieke partijen gebeld en die nemen het zwaar op. Ook de politie is gebeld om te vragen om extra te kijken rond de Valkhof. Ik voel mij een gevangen in mijn eigen huis en durf echt de deur niet meer uit. Verbeeldt u zich eens dat ik val, dan vinden ze mij morgen pas als het licht is. Dan kan je dus al dood zijn als je verkeerd terechtkomt op die stenen vloer. Het trappenhuis zit zonder licht net als de hallen bij de lift en de hoofdhal. Dus een donker gat.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld