Bewegen of stilstaan tijdens Living Statues and Art Festival op Kerkbuurt

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Muziek, dans of stilstaande beelden. Wie zaterdag 11 september 2021 op winkelpromenade Kerkbuurt was, kreeg van het één wat meer mee, dan van het ander. Het was te beleven tijdens het Living Statues and Art Festival dat vooral door Samen voor Sliedrecht op poten was gezet. 

Kunst was er in verschillende vormen. Daar droegen omnisportvereniging Synergos, muziekvereniging Crescendo en anderen aan bij. Niet te vergeten het straattheater en de levende beelden, die op de Kerkbuurt te vinden waren. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Deelnemers waren er ook van buiten Sliedrecht. Door opgelegde coronamaatregelen kreeg de organisatie van de gemeente Sliedrecht niet de vergunning die ze graag wilden. Deze zaterdag zou worden uitgepakt met een groot aantal kramen en meer, maar die vlieger ging niet op. Toch was er voldoende ontspanning, genoeg te zien en genoten bezoekers. Op momenten was het erg druk. Niet bekend is of het wat sombere weer minder mensen naar de Kerkbuurt / Merwedeplein trok. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld