Bespreking lokaal sportakkoord; nadenken over toekomst in groepssessies

SLIEDRECHT – De Stuurgroep Lokaal Sportakkoord houdt woensdag 12 juni 2024 een bijeenkomst voor sportclubs in het gebouw van de Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) aan Sportlaan 11. De uitgenodigde verenigingen zijn welkom vanaf 19.00 uur; aanvang is 19.30 uur.

De locatie van SLTC aan de Sportlaan. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Tijdens deze bijeenkomst wordt verder gepraat over de thema’s van de laatste bijeenkomst: vitale sport- en beweegaanbieders, vaardig in bewegen, en inclusie en diversiteit. Het programma is zowel informatief als interactief en biedt volop gelegenheid om ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Het draait allemaal om het versterken van onze banden en het stimuleren van nieuwe samenwerkingen. Het programma ziet er als volt uit:

• 19.00 – 19.30 uur: Inloop en ontvangst
• 19.30 – 19.40 uur: Welkom en introductie
• 19.40 – 20.40 uur: Korte terugblik, inspirerende voorbeelden en samenwerkingen en toekomstvisie in groepssessies
• 20.40 – 20.50 uur: plenaire bespreking van het Lokaal Sportakkoord
• 20.50 – 21.00 uur: Reflectie, tips en afsluiting
• 21.00 – 21.30 uur: Borrel en netwerkgelegenheid

Tijdens de groepssessies worden de deelnemers gestimuleerd om na te denken over waar ze over tien jaar willen staan en wat nodig is om hun vereniging toekomstbestendig te maken. Ze bespreken ook hoe samenwerking met andere sectoren daarbij kan helpen en welke ondersteuning vanuit het Sportakkoord kan worden verwacht. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel, waar iedereen in een informele sfeer kan netwerken en je verdere samenwerkingen kunt verkennen. De uitgenodigde deelnemers moeten zich voor maandag aanmelden.

2 gedachten over “Bespreking lokaal sportakkoord; nadenken over toekomst in groepssessies”

  1. Wat een domme opmerking hierboven. De lokatie waar je wil sporten kan je zelf kiezen. Het gaat over de toekomst van de verenigingen en wat we gezamenlijk kunnen bereiken. Het lijkt me verstandig dat mevrouw de Groot zich ook gaat aanmelden voor deze bijeenkomst. Dan kan je meepraten en oplossingen met elkaar vinden. Kritiek of commentaar leveren is zo gemakkelijk maar denk eens positief mee.

  2. Ga ook maar eens praten over hoe fijn het is om te sporten in schaduw en bomen die de wind opvangen.

    Een kale ruimte daar gaat niemand graag buiten recreëren dan ga je beter naar Hardinxveld of Papendrecht

Plaats een reactie

*=Verplicht veld