Bernhart 75 jaar lid van COV Soli Deo Gloria

SLIEDRECHT – Tijdens de jaarvergadering van COV Soli Deo Gloria is woensdagavond 26 april 2023 Marry Bernhart verrast met een huldiging. De vrouw was 75 jaar lid van COV Soli Deo Gloria. Wethouder Cees Paas (SGP-ChristenUnie) van Cultuur woonde dit heuglijke feit bij

Wethouder Cees Paas kwam Marry Bernhart persoonlijk feliciteren met dit unicum. (Foto COV Soli Deo Gloria)

Paas vertelde onder de indruk te zijn van iemand die ongeveer twee keer zijn eigen leeftijd lid is van een koor. Ook prees hij het koor voor de bereidheid om ook oudere leden de kans te blijven geven mee te repteren en soms ook op te treden. Voorzitter Cees Meijer zei dat er iedere week mensen klaar staan om haar op te halen. Namens de leden en het bestuur kreeg zij een herinneringsbeeldje overhandigd.

Hoogtepunten
Marry Bernhart is in 1948 lid van het koor, heeft nooit noten leren lezen, maar alle denkbare oratoria en andere koorstukken meegezongen. Haar geheim, vertelde ze : “Altijd naar de dirigent blijven kijken en alle repetities bijwonen. Dan komt het wel goed”. Zij heeft nog de tijd meegemaakt van de vele concoursen door het hele land .En zij heeft als hoogtepunt beleefd een massale uitvoering van de Messiah van Händel in de Royal Albert Hall in London. Zij vertelde nog steeds uit te kijken naar de repetities. 

1 gedachte over “Bernhart 75 jaar lid van COV Soli Deo Gloria”

  1. Mijn oude buurvrouw van een kleine kwart eeuw geleden , onvoorstelbaar zo lang actief lid zijn is misschien zelfs wel uniek voor heel Nederland. Van harte gefeliciteerd met uw jubileum!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld