Begin april tweede voorstelling duo GROFFUIL; kaarten nu verkrijgbaar

SLIEDRECHT  – Er komt zaterdag 6 april 2024 een tweede voorstelling van ADAM 2.0 van het cabaretduo  GROFFUIL, Peter de Borst en Bart Mijnster. Net als bij de eerste voorstelling begin november 2023 is de locatie het muziekcentrum Wilhelmus aan P.A. de Genestetstraat 31, van 20.30 – 22.00 uur.

‘Een ouderwets en intiem cabaret’. De show ADAM 2.0 is een mix van absurde typetjes, stukjes stand-upcomedy, conference, humor met dubbele lagen, verrassende dialogen, soms ruwe en rauwe hilariteit en dan weer zoete en zachte heelmeesters. (Archieffoto ArieJan van Termeij / Sliedrecht24)

Het allereerste optreden van cabaretduo GROFFUIL met hun show ADAM 2.0 was een groot succes. Al maanden lang uitverkocht en alle aanwezigen hebben zich prima vermaakt, inclusief de lach en het traantje. Mooie reacties en feedback kregen beide heren. Een rollercoaster vol typetjes, dubbele lagen, conference, woordspelingen, gevoelige teksten, ruwe en rauwe realiteit, flauwe humor, satire en verrassende wendingen. Een avond om je niet te vervelen!

Kaarten bestellen
Wie kaarten wil bestellen à € 7,– p.p. kan dat hier online doen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld