Oishi Fusion

Beeldvormende vergadering over Groen van Prinsterer locatie

SLIEDRECHT – Er komt maandag 25 januari 2021 een beeldvormende vergadering over de voormalige schoollocatie Groen van Prinsterer aan de Frans Halsstraat. Tussen 20.00 – 21.00 uur spreekt wethouder Ed Goverde (PvdA) van Grondbeleid, Ruimtelijke Ordening en Gemeentelijk Vastgoed daarover met de gemeenteraad. De vergadering is in de raadzaal van partycentrum De Lockhorst.

Wethouder Ed Goverde wil met de raad onder meer terugblikken en praten over de interpretatie van vastgestelde kaders. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Dat is het gevolg van de eind oktober 2020 ingediende motie van PRO Sliedrecht, VVD, Slydregt.NU, D66 en de voormalige fractie Geduld-2.0. Deze motie werd ingetrokken nadat Goverde toezegde geen verdere afspraken met LEEF! te maken over de uitwerking van de planvorming, het betrekken van de omgeving en het proces om te komen tot een koopovereenkomst met LEEF! De wethouder beloofde eerst met de gemeenteraad over dit dossier in gesprek te gaan, nadat bleek dat LEEF! niet de enige belangstellende was. Ook kwam er discussie over wat het terrein zou moeten gaan opbrengen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld