Bedrijf uit Noord-Holland maakt Gemeentemagazine 2022

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht heeft er voor gekozen om de nieuwe uitgave van het gemeentemagazine 2022 buiten Sliedrecht te laten maken. Opnieuw gaat de Noord-Hollandse uitgever Akse Media, gevestigd in Den Helder, komende weken ermee aan de slag. Het bedrijf verzorgt al jaren gemeentegidsen en gemeentemagazines voor verschillende gemeenten, waaronder voor de gemeente Sliedrecht.

Verenigingen en organisaties die in het gemeentemagazine 2021 staan, krijgen vanaf week 35 (komende week) een e-mail van Akse Media om de gegevens te controleren. 
 
De adressen voorzien van een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze e mail is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat de organisatie of vereniging zelf de gegevens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden door de uitgever tijdens de actualisatieperiode telefonisch benaderd. 
 
Wijzigen en nieuw
Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie van Akse Media worden doorgegeven tot uiterlijk week 40, vrijdag 8 oktober 2021. Voor wijzigingen en/of aanmeldingen kun je ook zelf op de volgende manieren reageren:

 • per e-mail: [email protected] (o.v.v. Gemeentemagazine Sliedrecht)
 • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Sliedrecht) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.
Wil je als organisatie of vereniging je aanmelden voor het adressengedeelte van het gemeentemagazine? Dat kan op bovenstaande adressen. Het nieuwe gemeentemagazine moet eind dit jaar verschijnen. 

6 gedachten over “Bedrijf uit Noord-Holland maakt Gemeentemagazine 2022”

 1. @Kees Visser
  De website van Akse Media als uitgangspunt nemen lijkt wel erg op ‘wij van WC Eend’.

  Maar daar gaat het mij verder niet om. Het maakt mij niets uit waar het wordt gedrukt of bij wie. Ik zou vooraf vragen wie er een wil want ik vraag me af wie het gebruikt maar OK, misschien is dat wel gedaan via een wetenschappelijk onderzoek.

  Maar begin dit jaar bleek dat er veel fouten in stonden. De VVD haalde er tientallen uit. Dat hoeft niet aan de drukker te liggen natuurlijk maar het was dus geen succes.

  Daarnaast was er toen, ook vanuit de VVD, onvrede over het feit dat het niet bij een Sliedrechtse drukker was ondergebracht. En de wethouders staat enkele maanden later bij een vlag: koop lokaal, wees loyaal.

  Het gaat mij niet om waar gedrukt wordt, het gaat om geloofwaardigheid en fatsoen. Als je dit soort dingen weet als bestuur, dan kom je er gewoon even op terug (ook richting VVD in dit geval) en leg je uit waarom toch weer in het verre Noorden gedrukt gaat worden. Dan laat je zien dat je de geluiden hebt gehoord.

 2. Totaal achterhaald. Als ik iets zoek dan via internet en zeker niet in een drukwerk wat zoek is als je het nodig hebt. Het is nog eens milieuvriendelijker ook…

 3. Volgens website van Akse Media kiezen al meer dan 170 gemeenten voor Akse Media. Zo vreemd vind ik de keuze van gemeente Sliedrecht dan ook niet om voor dé specialist op dit gebied te kiezen. Een specialist die toch echt meer is en biedt dan een plaatselijke drukker, die ongetwijfeld weer z’n eigen specialismen heeft.

 4. Echt onvoorstelbaar. Wellicht moeten Sliedrechters ook maar eens niet meer lokaal bij de gemeente kopen. Rijbewijs in Papendrecht, WOZ betalen in Hardinxveld, vergunning aanvragen in Alblasserdam, …

 5. ik raad gemeenteraadsleden aan om simpelweg te kijken wat de advertenties kosten, en op te tellen voor hoeveel de advertenties in het magazine opgebracht hebben. Wordt het gratis voor de gemeente Sliedrecht gedaan of betaald de gemeente er nog voor? Die rekensom heeft al eerder tot een andere uitgever geleid

 6. Wees loyaal, koop lokaal…..daar ging het toch vorig jaar over? Of zien we Den Helder als een lokale wijk van Sliedrecht?

  Het kan natuurlijk best zo zijn dat in Sliedrecht de techniek niet aanwezig is voor een dergelijk ‘huzarenstukje’ van een magazine of dat de prijs echt te hoog is t.o.v. lokale drukkers.
  Maar zeg dat dan! Leg uit waarom die vlag niet van toepassing is deze keer.

  Of sta niet te pronken bij vlaggen met daarop de tekst: koop lokaal, wees loyaal. Denk aan je geloofwaardigheid en kijk nog eens naar die vlaggenparade van ergens in mei 2020. Zomaar oproepbaar via dit medium.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld