Bazenhuisje opent morgen winkel op de Kerkbuurt

SLIEDRECHT – Na een aantal maanden verbouwen opent Bazenhuisje zaterdag 5 juni 2021 van eigenaar Ilse Baas haar winkel in het voormalig Marskramer-pand op de Kerkbuurt 115a. De winkel zal fungeren als verlengstuk van de al bestaande webshop zodat klanten de verschillende woonaccessoires zoals vazen, ornamenten en kleinmeubelen zelf kunnen ervaren of de mogelijkheid aan te bieden om een bestelling af te kunnen halen.

Ondanks de beperkingen door het coronavirus en de onzekerheden die daarbij komen kijken ziet eigenaresse Ilse Baas voldoende kansen voor haar bedrijf: “We zien dit als een mooie kans om Bazenhuisje in de breedte verder uit te bouwen, dit brengt ons aanbod dichter bij de klant.” Daarnaast hoopt ze met hun vele klanten van buiten Sliedrecht ook een bijdrage te kunnen leveren aan de levendigheid op de Kerkbuurt. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Door het openen van de winkel heeft Baas de mogelijkheid om het assortiment uit te breiden met cadeauartikelen zoals geurkaarsen of diffusers. Baas: “Leuk om cadeau te geven of voor in je eigen interieur!” Bazenhuisje is woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 – 17.00 uur en op koopavond tot 20.00 uur. Meer informatie over Bazenhuisje of het aanbod is hier online te vinden. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld