Bar & Grill Smokin Barrels gaat woensdag na het middaguur open

SLIEDRECHT – Eind oktober 2021 komt er een officiële opening, maar woensdag 1 september 2021 opent barbecue- en grillrestaurant Smokin Barrels aan Kerkbuurt 142 (aan het horecaplein naast Grandcafé Spek&Bonen – red.) de deuren voor de klant. Eigenaren zijn de horecabroers Dennis Speksnijder, Robin Speksnijder en Erik de Deugd. 

Erik de Deugd en Dennis Speksnijder (rechts) spreken van een ‘soft-opening’ komende week, omdat nog altijd wordt gewerkt aan de nieuwe eetgelegenheid. In oktober is er een officiële start. “Dan is onze glazen serre klaar net als de laatste dingen die nog moeten gebeuren”, zegt Dennis Speksnijder. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24) 

De drie vrienden liepen al een paar jaar rond met het idee om een barbecue- en grillrestaurant te openen in de regio. Horecaondernemer Dennis Speksnijder: “Een stoere hang-out waar je graag met je vrienden of familie bij elkaar wilt komen. Toen het pand op de Kerkbuurt vrijkwam, ging het ondernemersbloed sneller stromen en werd het idee voor Smokin Barrels geboren.” Bij het interieur is gekozen voor een rauwe en stoere uitstraling. Geïnspireerd door de Amerikaanse steakhouse. Speksnijder: “Een combinatie van industrieel met huiselijke sferen en street art. Maar dan op z’n Sliedrechts, lekker no-nonsense!”

Pure gerechten
De nieuwe horecazaak is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. “Vanaf die tijd zijn we geopend voor een lunch, een diner of een borrel. Het middelpunt van onze keuken is de Mibrasa© houtskoolgrill. We werken met een all-day menu. Bij ons geen varkenshaas, saté of spareribs, maar herkenbare pure gerechten die je niet standaard op elke kaart vindt. De nadruk ligt op vlees, maar er zijn zeker ook mooie vis- en vegagerechten te vinden op de kaart. Bij ons kan je terecht voor kwaliteitssteaks en spiezen. Maar ook voor de keuze uit ruim zestig speciaalbieren en mooie ‘rokerige’ wijnen”, vertelt Speksnijder. 

Informatie en openingstijden
Meer informatie o.a. over The Smokin Experience staat op de website van nieuwste horecazaak. Daar kan je ook reserveren. Smokin Barrels is per e-mail bereikbaar via [email protected]. Verder zit het bedrijf op Instagram en Facebook. De openingstijden zijn: woensdag, donderdag en zondag van 12.00 – 23.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00 – 01.00 uur. Maandag en dinsdag is Smokin Barrels. 

2 gedachten over “Bar & Grill Smokin Barrels gaat woensdag na het middaguur open”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld