Baggerbedrijf De Boer verhuist naar gebouw Rabobank

SLIEDRECHT – Eind dit jaar verhuizen zo’n zestig medewerkers van Baggerbedrijf De Boer Dutch Dredging naar het voormalige pand van Rabobank Merwestroom aan het Bonkelaarplein 25.

Het bedrijf heeft het pand aangeschaft na bemiddeling. Daarvoor vroeg het baggerbedrijf Hans van Andel van Waltmann Bedrijfshuisvesting voor de begeleiding. Hij droeg het pand van de Rabobank aan, hetgeen goed aansloot bij de wens van de nieuwe eigenaar. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Naast de zestig kantoormedewerkers van baggerbedrijf De Boer nemen ook de medewerkers van dochteronderneming Van der Waal uit Papendrecht hun intrek in het ongeveer 3.000 vierkante meter grote pand. De Rabobank vertrekt uit Sliedrecht.

Tekst gaat verder onder tweet.

Meer ruimte
Managing director Kees van de Graaf van baggerbedrijf De Boer: “We waren al wat langer op zoek naar een pand waar we met z’n allen bij elkaar, efficiënter en plezieriger zouden kunnen werken. Ik denk dat we dan nog wel wat ruimte overhouden. Wellicht gaan we die als kleinere flexibele kantoorruimtes verhuren. Dat onderzoeken we nog.” In totaal werken er bij het meer dan zestig jaar oude bedrijf zo’n 230 medewerkers. Grotendeels aan boord van de schepen. Dat zijn er tientallen, waaronder sleephopperzuigers, peil- en sleepboten. 

15 gedachten over “Baggerbedrijf De Boer verhuist naar gebouw Rabobank”

 1. Je betaalt voor service. Je krijg niks meer.
  Alle banken weg voor een dorp met aardig wat inwoners en mensen uit de polder, die gebruik maken van banken.

 2. Ja ” de bank “, wie van de 30 + is er niet mee groot gebracht . Sparen – geld naar de bank brengen – leuke rente ontvangen ezv. Later adviseren hoe dit weer te besteden of investeren ,alles ten goede van de klant . Ja toen was je nog een persoon met een bekend aanspreekpunt bij de bank ! Maar dan ” de vooruitgang” voor de bank dus . Belleggen ( gokken ) ,onroerend goed ( nieuwbouw ,grote panden – kantoren ) veel meer verdienste dan aan die 30 +er . ZE zijn vergeten hoe ze zijn groot geworden en wij de gewoone man krijgen stank voor dank . Ps mijn idee

 3. ben van middag bij de bank geweest.In mijn eigen woorden 1 november sluit de bank,daar bijna alles via telefoon/video bellen/internet gebeurd.
  Gele pin auto maten bij ah,primera laatste winkel ook bank zaken. Kreeg mail er over later.

 4. Hahaha, nou van harte gefeliciteerd De Boer!
  En de Rabobank vertrekt uit Sliedrecht! Gelukkig zorgen ze altijd voor een oplossing: Waarschijnlijk krijgt de Primera of Jamin en een stukje toonbank bij waar je dan je gewone bankzaken kunt afhandelen! Gewoon tussen de zuurstokken en de paaseitjes. En als je dat niet wilt, kom dan gewoon ff naar Dordrecht!

 5. Ik schreef. Zou dit dit ook het einde van de laatste bank in een gemeente met meer dan 26.000 inwoners betekenen! Ach ja we kunnen toch digitaal! Even wennen misschien.

  Maar eigenlijk is het in en in triest dat een gemeente als Sliedrecht straks geen “echte bank” meer heeft. Regelmatig kom ik in Oostenrijk en daar heb je zelfs in de kleinste dorpen een of meer banken. Wat doen die dan anders?

  En Cora je hebt helemaal gelijk als je zegt wat moet de generatie van 80 jaar en ouder dan? Ik vrees dat die voortaan zijn aangewezen op de welwillende hulp van anderen. Misschien moet de gemeente hier een oplossing voor bieden. Die vindt het kennelijk ook acceptabel dat we straks geen bank meer hebben. We wachten het maar weer even af.

 6. Alles digitaal….ze vergeten de clienten die wel gebruik maken van hun diensten…
  Tellen niet meer mee….maar wel overal voor betalen

 7. Nou lekker dan,bank weg maar wel nog jaren tegen dat oerlelijke pand aankijken…

 8. Ook leuk dat je als klant van de Rabobank uit de media moet vernemen dat de bank weg gaat.Is er ook al nagedacht over de verkeerstroom ? Gemiddeld 50 auto parkeren.

 9. Weer een bank weg wel rente betalen over je zuur verdiende centen
  Voor service moeten we binnenkort naar eenstad in de buurt daar moet je met
  het openbaar vervoer naar toe alweer kosten en slecht voor het milieu

 10. Zou dit dit ook het einde van de laatste bank in een gemeente met meer dan 26.000 inwoners betekenen! Ach ja we kunnen toch digitaal! Even wennen misschien.

 11. goed dat weet hoe verder wachten we af? officieel weten de spaarders van niks hoe verder.
  mis gun het bagger bedrijf niet de locatie komt tijd komt raad.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld