Baby van de Maand vanaf januari op Sliedrecht24

SLIEDRECHT – De Baby van de Maand wordt vanaf januari 2018 gepubliceerd op Sliedrecht24. “Met veel plezier gaan wij per 1 januari 2018 de samenwerking met Sliedrecht24 aan en beginnen wij als adverteerder op deze mooie plaatselijke nieuwswebsite. Als eerste zullen wij voortaan met veel trots de Baby van de Maand op Sliedrecht24 presenteren. Op deze manier kunnen velen kennismaken met onze prachtige baby’s”, zegt Joost de Jong van Verloskundigenpraktijk Sliedrecht vrijdag 29 december 2017. 

Het team van Verloskundigenpraktijk Sliedrecht met v.l.n.r. Engelina Toet, Joost de Jong, Marian Baan, Mariëlle van Genderen en Sjaak Toet. (Foto Verloskundigenpraktijk Sliedrecht)

De praktijk zegt Sliedrecht24 te hebben leren kennen als een nieuwsbron bovenop het plaatselijke nieuws. De Jong: “Door het aanbieden van digitaal nieuws kan de praktijk snel inhaken op het nieuws. In het komende jaar hebben wij allerlei mooie plannen.” 

Zwangerschapspraktijken
Ook in 2018 biedt Verloskundigenpraktijk Sliedrecht alle verloskundige zorg dichtbij huis aan. Deze blijft gevestigd op de vertrouwde plaats aan de Overlaat, maar Sjaak en Engelina Toet hebben ervoor gekozen om te gaan verhuizen. De Jong: “Ook de locatie in Baanhoek-West aan de Landinistraat is inmiddels aardig ingeburgerd. Op beide locaties is moderne echo-apparatuur aanwezig en kunnen alle soorten echo’s worden aangeboden. Buiten de echo’s die door de zorgverzekeraar worden vergoed is het ook mogelijk om (4D)-echo’s op verzoek te laten verrichten. Dit alles tegen scherpe prijzen. 
 
Tijdelijk vervanging
Eind november is teamlid Mariëlle van Genderen bevallen van een prachtige dochter en ze geniet tot maart nog van haar verlof. De Jong: “Voor velen is Kirsten Verhoeven inmiddels een vertrouwd gezicht. Als geboren en getogen Sliedrechtse neemt zij gedurende het verlof van Mariëlle waar en zal daarna regelmatig waarnemen tijdens vakanties en dergelijke.”
 
Lactatiekundige
Dit jaar is Verloskundigenpraktijk Sliedrecht samen met lactatiekundige Anita van der Vlist gestart met groepsbijeenkomsten voor kraamvrouwen. “Naast het uitwisselen van ervaringen, is er ruim de tijd tips en voor voorlichting over o.a. borst- en flesvoeding. Ook kun je er informatie krijgen over draagdoeken”, vertelt De Jong. Meer informatie staat op de Facebookpagina, waaronder leuke foto’s of stuur een e-mail naar:  info@verloskundigen-sliedrecht.nl

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld