Avond4daagse van start met lichte regen

SLIEDRECHT – Tot een uur voor aanvang van de Avond4daagse was het dinsdag 31 mei 2022 nog spannend of het evenement zou gaan starten. Er werd tenslotte slecht weer verwacht. Maar om 17.30 uur hakte de organisatie de knoop door. Alleen kon er wat regen vallen. Na twee jaar kon de Avond4daagse daarom van start vanaf het ijsbaanterrein aan de Lijsterweg.

Op het moment van de start regende het een beetje, maar dat mocht de pret niet drukken. Volgens de organisatie hebben zich minder mensen aangemeld dan op andere jaren, maar met zo’n 750 deelnemers waren ze dik tevreden. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Een aantal wandelaars had uit voorzorg al een paraplu meegenomen. Voor als er een bui zou gaan vallen. “Maar daar laten we ons niet door tegenhouden. We gaan dus gewoon lekker lopen met z’n allen! De Avond4daagse Sliedrecht editie 2022 gaat vanavond van start!”, schreef de organisatie op sociale media. Het niet doorgaan zou een enorme teleurstelling zijn geweest voor de wandelaars, de organisatoren en verkeersregelaars. De organisatie gaf nog wel een waarschuwing mee: “Mocht er onverhoopt tot een verslechtering van het weer zijn, wees dan verstandig en gebruik je gezond verstand.” Kort voor de start gaven kinderen van SOJS Dance een impressie van hun kunnen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld