Avond voor kinderen met beperking in Monkey Town

SLIEDRECHT – Er is vrijdag 7 oktober 2022 een speciaal evenement in indoor speelparadijs Monkey Town aan Leeghwaterstraat 65. De speeltuin organiseert een speciale avondopenstelling voor kinderen met een beperking. De avond begint om 18.15 uur en eindigt om 20.00 uur. 

Monkey Town Sliedrecht ontvangt jaarlijks veel kinderen van allerlei leeftijden en achtergronden. Begin oktober wil eigenaar Daley de Meij kinderen voor wie een bezoek niet altijd praktisch mogelijk is, de kans geven om Monkey Town toch te bezoeken. (Foto Monkey Town Sliedrecht)

“Monkey Town is natuurlijk een te gekke omgeving, maar kan voor kinderen met een beperking ook uitdagend zijn. Om ook deze kinderen de kans te geven om ons te bezoeken, organiseren
wij dus een speciale avondopenstelling”, aldus eigenaar Daley de Meij. Tijdens deze opening ligt het aantal gasten zeer laag en zal bijvoorbeeld de muziek worden uitgezet.

Aanmelden kan door te mailen
Genodigden krijgen uiterlijk eind september 2022 bericht van het speelparadijs. De Meij: “Wij vragen wel aan iedereen om in grote lijnen de beperking te vernoemen, zodat wij een zo goed mogelijke indeling kunnen maken. Het kan gaan om welke fysieke of mentale beperking dan ook.” Mailen kan naar: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld