Auto’s tegen elkaar op Thorbeckelaan

SLIEDRECHT – Op de Thorbeckelaan ter hoogte van het Griendencollege zijn zondagavond 13 oktober 2019 kort na 20.00 uur enkele auto’s op elkaar gebotst.

Ook de ambulance kwam ter plaatse. Daar werd een inzittende van de wagen nagekeken en ging voor controle mee naar het ziekenhuis. (Foto Ruben van der Sterren / Sliedrecht24)

Vermoedelijk is de ene auto achterop de andere gereden. Hoe het ongeluk kon ontstaan, is niet bekend.

5 gedachten over “Auto’s tegen elkaar op Thorbeckelaan”

  1. Buiten het feit dat het een rot punt is zullen ook de mensen eens moeten leren dat het maximaal 50 kilometer per uur is en dat ze niet op een circuit zijn. De snelheden lopen vaak enorm uit de klauwen. het is de hoogste tijd dat het ambtelijk apparaat eens wat gaat doen aan deze situatie. Hele simpele oplossing is om frequent te flitsen. De arbeidsuren voor een dergelijke actie zijn zo terug verdient.

  2. Het zou inderdaad een oplossing te creëren zoals de in/uitritten bij Jumbo-van Geest. Daar is het pas echt goed in en uitrijden terwijl het ook langs een drukke route ligt….

  3. Punt daar is wellicht aan te passen door autos uit de zijstraat eerst over het parkeervlak te voeren, zodat ze -met de lengterichting van de weg mee- meer overzicht hebben en veiliger in kunnen voegen. Want inderdaad zeg, wat een rampenpunt is dat daar.

  4. Oorzaak laat zich raden. Meest onoverzichtelijke kruising van Sliedrecht. Vorige week zondag ook al raak met alle gevolgen van dien.

  5. Misschien niet bekend maar in deze makkelijk te raden. Als bewoner zien ik het regelmatig gebeuren.
    Zo ook vorige week zondag. Er wordt op de Thorbeckaan hard gereden met een onoverzichtelijke kruising ter hoogte van de Kamerling Onneslaan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld