Autobestuurder ziet meisje op scooter over het hoofd

SLIEDRECHT – Rond  15.40 uur is donderdag 6 december 2018 een meisje (geb. 2002) uit Sliedrecht op een scooter in botsing gekomen met een bestuurder (geb. 1965 uit Hardinxveld-Giessendam) van een bedrijfswagen. Het ongeluk gebeurde nabij de kruising nabij Rondo / Sonate in de wijk Baanhoek-West. 

Het meisje klapte met jaar scooter op het middelste gedeelte van een bestelwagen. Ze klaagde na behandeling in de ambulance over pijn in haar vinger en dat ze erg geschrokken was. Er was aan de voertuigen materiële schade. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Het meisje kwam op de gemotoriseerde tweewieler op het rijwielpad uit de richting Papendrecht en reed richting Craijensteijn. De politie reed in de buurt en een ambulance kwam uit de iets verderop gelegen ambulancepost. De hulpverlening was er snel. De automobilist vertelde Sliedrecht24 door de regen het meisje niet te hebben gezien en enorm te zijn geschrokken.

1 gedachte over “Autobestuurder ziet meisje op scooter over het hoofd”

  1. Heb de belabberde staat van deze weg/kruispunt al een paar keer aangekaart bij de gemeente. Als dit dan de komende jaren (ineens) de enige in- en uitgang van de wijk is voor inmiddels al aardig wat huishoudens, zorg dan in ieder geval dat het er fatsoenlijk bij ligt. Maar nee, dat was allemaal voor later en voor de projectontwikkelaar. Het enige wat ze konden doen, is het hoge gras maaien. Dat is op zich wel goed, want anders waren er al veel eerder ongelukken gebeurd.
    Dit keer lijkt het redelijk goed afgelopen, maar het is wachten op de volgende…

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld