ASVZ laat je De Merwebolder ontdekken…

SLIEDRECHT – ASVZ De Merwebolder en andere ASVZ-locaties in Sliedrecht organiseren zaterdag 18 maart 2017 in de week van Zorg en Welzijn een Ontdekdag. De zorgorganisatie wil die dag laten zien waarom het bijzonder is, om te werken bij ASVZ. Bezoekers zijn welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. Er zijn verschillende activiteiten, waaraan je gratis kan deelnemen.

Op het terrein van o.a. ASVZ De Merwebolder kunnen bezoekers meedoen aan allerlei activiteiten. (Foto Bob Rekelhof / Sliedrecht24)

In de Ark in het hoofdgebouw is een banen- en vrijwilligersmarkt. Deze markt is volgens ASVZ een aanrader voor mensen die werk zoeken of voor vrijwilligers. Er zijn verschillende ontdekhoeken, die informatie geven over de verschillende doelgroepen en werkzaamheden bij ASVZ. Ook draait een film.

Vitaliteit
Verspreid over het terrein kunnen bezoekers gratis deelnemen aan verschillende activiteiten en workshops. In de pas verbouwde dagactiviteitenlocatie De Werkschuit zijn er workshops met als thema ‘vitaliteit’. Om zeker te zijn van deelname aan een workshop of activiteit kunnen mensen zich van tevoren inschrijven.

Eten en drinken
Verder kun je een ontdekkingstocht maken over het terrein en meedoen aan ’sporten en koken met cliënten’. Ook zijn er rondleidingen en kun je een ritje maken met een huifkar. United by Music zorgt voor de muziek. In het hoofdgebouw kun je wat eten en te drinken krijgen. Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn er pannenkoeken. Ook in andere regio’s doet ASVZ mee met de Week van Zorg en Welzijn. Kijk op de website van ASVZ voor het volledige programma en de workshops.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld