ASVZ-Business Ontmoet Zorg 2022 laat meerwaarde cliënten zien

SLIEDRECHT – Business Ontmoet Zorg 2022 vond woensdag 12 oktober 2022 plaats in de spiegeltent, die ASVZ heeft laten opzetten op de parkeerplaats achter het bronbad. Na het weekend gaat deze tent overigens weer weg, maar voor woensdagmiddag stond er nog een fijne ontmoeting gepland tussen ondernemers en mensen van ASVZ met de centrale vraag: Wat kunnen we over en weer voor elkaar betekenen. 

Hier is de Jaap de Gruijter (links) aan het woord. Hij is lid van de Raad van Bestuur van de organisatie ASVZ.  Met presentaties, demonstraties en gesprekken werd uitgelegd wat ASVZ-cliënten voor bedrijven kunnen betekenen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24) 

Voor de gasten, de vertegenwoordigers van bedrijven, was goed gezorgd. Een hapje, drankje… Wie wat nog mee wilde blijven eten? Het was mogelijk. Ondertussen waren er speeches over mogelijke samenwerking, werden onder leiding van een dagvoorzitter wat vragen aan de zaal voorgelegd en moesten de gasten antwoord geven op de vraag ‘wat kom je hier doen?’ De sfeer was goed en bijna gezellig te noemen. ASVZ kan veel betekenen door mensen die normaal naar een dagbesteding gaan, ander werk te laten doen voor een ondernemer. Niet te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Een ondernemer legde zijn ervaring uit voor de aanwezigen in de spiegeltent.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld