Japans restaurant Oishi Fusion

Asfalt ligt er koud in en opnieuw gaat dijk open

SLIEDRECHT – Bewoners aan de Molendijk zijn verrast dat opnieuw de dijk wordt opengemaakt, waar een maand geleden opnieuw is geasfalteerd. In een brief van uitvoerder BAM worden er graafwerkzaamheden voor het Ziggo kabelnet aangekondigd voor dinsdag 26 mei 2020.

Er kan gegraven worden in stoepen, bermen en wegen. Half april is er nieuw asfalt aangelegd. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Onbegrijpelijk!”, reageert bewoonster Annemieke op Twitter in een reactie aan de gemeente Sliedrecht en verantwoordelijk wethouder Ton Spek (CDA), “Tijdens de dijkvisie op 10 september 2019 werd er trots gemeld dat de dijk na herinrichting de komende vijftien jaar niet open gegraven zou worden. Asfalt en bestrating liggen er koud vier weken in en het wordt alweer overhoop gehaald.”

4 gedachten over “Asfalt ligt er koud in en opnieuw gaat dijk open”

  1. IK heb 40 jaar in wegenbouw gewerkt en het is nog nooit anders geweest.
    Kabel exploitanten denken al zolang ze bestaan dat zij het alleenrecht hebben.
    Daar is niet mee te plannen.

  2. De nieuwe rotonde Thorbeckelaan , na gereed 3 keer weer open . De laatste keer kabels voor de lichtmasten, niet te begrijpen . Bonkelaarplein , netjes opgeknapt en gereed , weer open voor kabels aansluiting laadstations voor auto’s .

  3. Ja , de uitspraak van Mario van der valk , een planner is echt nodig. Het blijft maar doorgaan dat werkzaamheden zeer slecht geplant zijn.

  4. Heel vervelend voor de bewoners daar. Is echt wel typisch Sliedrecht. Maar wie betaalt dit grapje?
    Gemeente Sliedrecht kan wel een goede planner gebruiken die verder kijkt dan zijn neus lang is lijkt mij zo.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld