Japans restaurant Oishi Fusion

Appartementencomplex Jacob Catsstraat heeft na renovatie ander uiterlijk

SLIEDRECHT – Nu de steigers rond het appartementencomplex aan de Jacob Catsstraat zo goed als weg zijn, valt na de renovatie het nieuwe uiterlijk op. 

De gerenoveerde woningen worden opgewaardeerd naar energielabel B. De verduurzaming van de zestien appartementen is nog in volle gang. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

In opdracht van woningcorporatie Tablis Wonen wordt de renovatie en verduurzaming uitgevoerd. Daarbij zijn de Windroos Bouwgroep en ABB Op Maat betrokken. Na de aanpassingen oogt het complex weer als een modern woongebouw. Het werk is nog niet klaar.

5 gedachten over “Appartementencomplex Jacob Catsstraat heeft na renovatie ander uiterlijk”

  1. Ziet er puik uit en vlot gerealiseerd! Kunnen ze heel heel Winklerplein niet net zo voortvarend aanpakken door te renoveren ipv nieuwbouw?

  2. Wat een verbetering t.o.v. van het oorspronkelijke complex. Jammer dat er geen lift in kon worden geplaatst.
    Desondanks, Tablis Wonen gefeliciteerd met dit resultaat.

  3. Aanwinst voor het dorp. Eveneens de woningbouw aan de Thorbeckelaan. Mooie initiatieven van TABLIS. en ik hoop dat zij (zonodig met steun van de gemeente Sliedrecht) nog even doorgaat, want er kan en mag van mij nog meer gerenoveerd worden in ons dorp.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld