Apotheek Hoogland neemt intrek in Medisch Centrum Rembrandt

SLIEDRECHT – De verhuisoperatie is achter de rug voor de medewerkers en de leiding van apotheek Hoogland. Maandag 25 oktober 2021 konden cliënten worden welkom geheten in Medisch Centrum Rembrandt, het nieuwe gebouw aan Rembrandtlaan 45. 

Alles oogt fris, met veel licht en overzichtelijk in apotheek Hoogland met v.l.n.r. eigenaar Paul van Bakel jr., manager Anja Boxman en de medewerkers Angelique en Linda. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De apotheek is de ‘eerste bewoner’ en het is de bedoeling dat meer medische ondernemers straks in het gebouw zijn gevestigd. De openingstijden van apotheek Hoogland blijven ongewijzigd, namelijk maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur en zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. Op zondag is de apotheek gesloten. 

Kleurplaten
Voor kinderen is er een kleurplatenwedstrijd. Kleurplaten liggen klaar op de balie van apotheek Hoogland. De kleurplaten moeten zijn ingeleverd voor dinsdag 30 november 2021. Tot die tijd hangen de ingeleverde kleurplaten aan een wand in de nieuwe apotheek. 

1 gedachte over “Apotheek Hoogland neemt intrek in Medisch Centrum Rembrandt”

  1. correctie in de buurt van rembrandtlaan huis aan huis verspreid als achterkant van verhuis bericht.
    Zag net de medicatie met auto bezorgt worden bij de buren.Denk ga informeren of bij mij ook gebeurd woon om de hoek van,t gebouw? de bus waar doosjes in doe moet nog komen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld