Anne de Vries stelde school vast open

SLIEDRECHT – Het laatste vrije weekend van de zomervakantie 2015 staat voor de schoolkinderen in Sliedrecht voor de deur. Maandag gaan ze weer naar school. Maar voordat maandag de deur van de school weer opengaat, konden kinderen op de christelijke basisschool Anne de Vries aan de Deltalaan vrijdagmiddag 21 augustus 2015 al even snuffelen in het nieuwe klaslokaal.

Een inkijkje bij groep 4 van de christelijke basisschool Anne de Vries met rechts juf Slagboom. (Foto Sliedrecht24)

En bovenal konden de kinderen en hun ouders even kennismaken met de nieuwe juf, want meesters zijn er niet op de Anne de Vriesschool. Een aantal groepen heeft twee juffen, omdat met parttime leerkrachten wordt gewerkt.

Inloopmiddag
De kennismaking was zo’n gek idee nog niet. Kinderen worden maandag niet meteen met de nieuwe klas, soms nieuwe klasgenoten of leerkrachten geconfronteerd. Tijdens de inloop uren kon vrijdagmiddag worden kennisgemaakt, vragen worden gesteld in een ontspannen sfeer, konden de scholieren vast in de lade van hun bureau snuffelen en kregen ze wat uitleg wat er dit schooljaar staat te gebeuren. Daarna vertrokken ze weer met hun indrukken, die ze dit weekend dan kunnen plaatsen om maandag fris aan het nieuwe schooljaar 2015 / 2016 te beginnen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld