Amerikaans duo Neely treedt via GospelMagazine op in partycentrum De Bios

SLIEDRECHT – Programmamaker Theo Boer van GospelMagazine is het gelukt om het Amerikaans duo Neely uit Nashville naar Nederland te halen. Dat is voor het eerst! Het man en vrouw duo geeft zaterdag 30 november 2019 een concert in partycentrum De Bios, Dr. Langeveldplein 28. De aanvang is 20.00 uur; de zaal is open om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Het duo Jeremy en Kacy Neely speelt pop/rock met af en toe country invloeden, maar zullen voor deze gelegenheid in een akoestische setting spelen. (Foto via Theo Boer / GospelMagazine)

Het optreden in Sliedrecht is het begin van hun tour door Europa. Zanger Jeremy Neely presenteert ook zijn autobiografie ‘Falling down’. 

Tekst gaat verder onder video.

Een paar jaar geleden kreeg Boer via Twitter contact met de zanger van het duo Neely. “Jeremy sprak het verlangen uit om tijdens een bezoek aan Europa ook eens een concert te kunnen doen in Nederland. Ik beloofde te kijken naar de mogelijkheden en ben nu blij dat ik het concert met mijn programma GospelMagazine officieel kan aankondigen”, zegt Theo Boer, “In de ambiance van partycentrum De Bios is het een mooie avond uit met live-muziek.” Theo Boer doet de presentatie op de avond en zal als omlijsting je verder kennis laten maken met allerlei stijlen muziek. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld