Alzheimer Café met cabaretgroep Het Draait Om Mensen Nietwaar

SLIEDRECHT – Alzheimer Nederland afd. Sliedrecht houdt maandagavond 2 december 2019 een Alzheimer Café.  Te gast is de cabaretgroep Het Draait Om Mensen Nietwaar. Zij brengen hilarische, gevoelige en confronterende liedjes en gedichten ten gehore geschreven door Marien van den Berg die na zijn opleiding tot verpleegkundige jarenlang in een verpleeghuis heeft gewerkt met dementerende ouderen.

Cabaretgroep Het Draait Om Mensen Nietwaar komt naar het Alzheimer Café, een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden en vrienden, maar ook voor vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden. (Foto via Stichting Welzijnswerk Sliedrecht)

De avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur – red.) en vindt plaats in grand café De Biesbosch, Kerkbuurt 200. Entree is gratis, een gift in de collectebus van Alzheimer Nederland is gewenst.

Uitwisselen van ervaringen
Het Alzheimer Café heeft elke eerste maandag van de maand een ander thema met als doel een ieder te informeren over (de vormen van) dementie, de gevolgen ervan voor patiënt en diens naaste, het omgaan met de ziekte en praktische handreikingen. Er is altijd voldoende gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Ook zijn er informatiemateriaal en boeken gratis te lenen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld